Перилни инструкции

НОВИНИ / АКТУАЛНО

Магазини H2O


Перилни инструкции


Как правилното да се грижите и перете дрехите си

Винаги следвайте инструкциите на производителя, както е посочено на етикета, за да се уверете, че използвате правилната температура за дрехите. Можете също така да използвате  кратка версията на програмата. За функционалните продукти не се препоръчва да се използва омекотител или да накисвате дрехите преди пране . Можете да гладите дрехите, както е посочено на етикета за употреба.

Ръчно Пране

При ръчно пране, никога не се знае дали ще се разтвори напълно препарата. Някои клиенти дори слагат дрехите в банята и ги поръсват с прах за пране, който очевидно  вреди на цвета на материата и възникват проблеми с гаранцията. Това не означава, че ръчното пране не е позволено. Да се използват указанията на производителя и да  се използват само тези течни перилни препарати, предназначени за ръчно пране.

Използване на омекотител

Омекотителите обикновено повреждат водоустойчивоста  на тъканта. Омекотителите не трябва да се използват за технически продукти с водоустойчива , ветроустойчива и дишаща функция както и не трябва да се използва центрофуга.
 
Мембрана пране

Ние не препоръчваме използването на специални перилни препарати
за мембранатана нашите продукти. Не използвайте омекотител и центрофуга . Винаги следвайте инструкциите на производителя  на вътрешния етикет,зашит за дрехата.
 
Импрегниране поддръжка

Облеклото се препоръчва да се импрегнира, в случай, има навлизане на водата във външния слой на тъканта. Препоръчва се също така да се импрегнират обувки със специални за това препарати.
 
Грижа за памучните платове

Перете само продукти с еднакви цветове, с общ размер на прах за пране и на лек цикъл с последващо сушене с центрофугиране. Не мокрете дрехите във вода преди пране. Препоръчително е да изперете дрехата наопаки и със затворени ципове. Опънете ръкавите, крачолите на панталоните или продуктите като цяло след измиване (когато дрехата е все още мокра), за да се избегне свиване. Дрехите да висият свободно и я оставете да изсъхне, за да се запази целостта на компонентите и предотвратяване на бръчки. Винаги да съхне дрехата отвътре навън и никога да не се излага на прякото слънце. Дрехата може да се свие максимално от 3-5%.

Грижа за нетъкани материали

Перете продуктите отделно с прах за пране и на лек цикъл с последващо сушене с центрофугиране. Не се прилага омекотител - това ще навреди на функцията на материята. Не накисвайте продуктът преди миене. След измиване и бързо сушене с центрофугиране нека да виси свободно, например над отоплителната система или друг източник на топлина и я оставяйте да изсъхне равномерно (не  излагайте директно на отопление). Да не се излага на пряко слънце.


Якета с Пух

Якета с пълнеж от Гъши и Еко Пух
(вижте етикета за грижи за дрехата и препоръчваната температура). Естествения пух се пере в преалня с топка за тенис в джоба и БЕЗ омекотител и на умерена центрофуга.

НАВИГАЦИЯ

Начало
За нас
Контакти
Кариери
Партньори
Общи условия
Грижа за продуктите

Перални инструкции
Често задавани въпроси
Гаранция
Таблици с размери
Къде да ни откриете


2013, Всички права запазени.
Перилни инструкции

Web design&SEO: Varnaweb