Инструкции за поддръжка

НОВИНИ / АКТУАЛНО

Магазин H2O


Инструкции за поддръжка


Как правилното да се грижите и перете дрехите си

Винаги следвайте инструкциите на производителя, както е посочено на етикета, за да се уверете, че използвате правилната температура за дрехите. Можете също така да използвате  кратка версията на програмата. За функционалните продукти не се препоръчва да се използва омекотител или да накисвате дрехите преди пране . Можете да гладите дрехите, както е посочено на етикета за употреба.

Ръчно Пране

При ръчно пране, никога не се знае дали ще се разтвори напълно препарата. Някои клиенти дори слагат дрехите в банята и ги поръсват с прах за пране, който очевидно  вреди на цвета на материата и възникват проблеми с гаранцията. Това не означава, че ръчното пране не е позволено. Да се използват указанията на производителя и да  се използват само тези течни перилни препарати, предназначени за ръчно пране.

Използване на омекотител

Омекотителите обикновено повреждат водоустойчивоста  на тъканта. Омекотителите не трябва да се използват за технически продукти с водоустойчива , ветроустойчива и дишаща функция както и не трябва да се използва центрофуга.
 
Мембрана пране

Ние не препоръчваме използването на специални перилни препарати
за  нашите продукти. Не използвайте омекотител и центрофуга . Винаги следвайте инструкциите на производителя  на вътрешния етикет,зашит за дрехата.
 
Импрегниране поддръжка

Облеклото се препоръчва да се импрегнира, в случай,че има навлизане на вода във външният слой на тъканта. Препоръчва се,също така,да се импрегнират обувки със специални за това препарати.
 
Грижа за памучните тъкани

Перете само продукти с еднакви цветове, с общ размер на прах за пране и на лек цикъл с последващо сушене с центрофугиране. Не киснете дрехите във вода преди пране. Препоръчително е да изперете дрехата наопаки и със затворени ципове. Опънете дрехата (когато дрехата е все още мокра), за да се избегне свиване. Дрехата трябва да съхне отвътре навън и никога да не се излага на прякото слънце.Свиваемост-максимум 3-5%.

Грижа за нетъкани материали

Перете продуктите отделно с прах за пране и на лек цикъл с последващо сушене с центрофугиране. Не се прилага омекотител - това ще навреди на функцията на материята. Не накисвайте продукта преди пране.След изпиране и бързо сушене с центрофугиране,нека да виси свободно на проветриво място,без пряка слънчева светлина.


Якета с Пух

Якета с пълнеж от Гъши и Еко Пух
(вижте етикета за грижи за дрехата и препоръчваната температура). Естествения пух се пере в преалня с топка за тенис в джоба и БЕЗ омекотител и на умерена центрофуга.

НАВИГАЦИЯ

Начало
За нас
Контакти
Кариери
Партньори
Общи условия
Грижа за продуктите

Перални инструкции
Често задавани въпроси
Гаранция
Таблици с размери
Къде да ни откриете


2019, Всички права запазени.
Инструкции за поддръжка

Web design&SEO: Varnaweb